AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini korkmuş görmek

Kahve falında birini korkmuş görmek

Kahve falında birini korkmuş görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, işinin ehli olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini korkmuş gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında kor ateşe su dökmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden korktuğunu görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuzdan korktuğunu görmek vefa göstereceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında korkmadan kaçmak en zor zamanda yalnız kalacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında korkarak sure okumak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalet eder.

Kahve falında kor ateşe basmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekten korktuğunu görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında koreli görmek ilim irfan sahibi olacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir