AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor halinde kömür görmek

Kahve falında kor halinde kömür görmek

Kahve falında kor halinde kömür görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, huzurlu günlerin biteceğine, olaylı günler geçireceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kor halinde kömür gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Kahve falında kor halinde kömür görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kor halinde ateş görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor kömür görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin korktuğunu görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sobada kor ateş görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kor alev görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında domuzdan korktuğunu görmek bereket ve zenginlik bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir