AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcekten korktuğunu görmek

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, dünya mallarının çoğalacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında böcekten korktuğunu gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden korkarak kaçmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kor demir görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında depremden korkmamak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında koreli görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir