AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden korkmamak

Kahve falında depremden korkmamak

Kahve falında depremden korkmamak deyim yerindeyse elinin döneceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalet eder.

Kahve falında depremden korkmamak gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Kahve falında depremden korkmamak çekemeyenlerin de çoğalacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kor görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, huzurunun eski haline döneceğine alamet eder.

Kahve falında korkarak yüzmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında birini korkmuş görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytandan korktuğunu görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateşi söndürmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kıdem atlayacağına işarettir.

Kahve falında korktuğun birini görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir