AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kor görmek

Kahve falında yanan kor görmek

Kahve falında yanan kor görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan kor gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında yanan kor görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateş görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına inanılır.

Kahve falında kor halinde ateş görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpekten korkmamak işlerin bir anda yoluna gireceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak sorununu kolayca çözeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir