AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin köprüden atladığını gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Kahve falında köprüden atlamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden denize atlamak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında köprüden suya atlamak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek hedeflerine kavuşacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında köprü atlamak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden atladığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun köprü görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir