AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden denize atlamak

Kahve falında köprüden denize atlamak

Kahve falında köprüden denize atlamak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden denize atlamak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında köprüden denize atlamak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden atladığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü atlamak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden atlamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında köprüden suya atlamak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir