AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü atlamak

Kahve falında köprü atlamak

Kahve falında köprü atlamak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprü atlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Kahve falında köprüden atladığını görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında köprü atlamak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden atlamak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden suya atlamak arzularına kavuşacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, bundan hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden denize atlamak kazancını çoğaltacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsu üzerinde köprü görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir