AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden atlamak

Kahve falında köprüden atlamak

Kahve falında köprüden atlamak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, üzüntülerin gideceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden atlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında köprüden atlamak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Kahve falında köprüden suya atlamak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Kahve falında köprüden denize atlamak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden atladığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü atlamak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına yorulur.

Kahve falında denizin üzerinde köprü görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir