AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolye taktığını görmek

Kahve falında birinin kolye taktığını görmek

Kahve falında birinin kolye taktığını görmek elindekileri de kaptıracağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kazancın günden güne artacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Kahve falında birinin kolye taktığını gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında birinin kolye taktığını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolye taktığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin altın kolye taktığını görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek büyük maddi kayıp verileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir