AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye taktığını görmek

Kahve falında kolye taktığını görmek

Kahve falında kolye taktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, makamını kaybedeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi gücünü yitireceğine, icat yapacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolye taktığını gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kolye taktığını görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye taktığını görmek planlı ve programlı davranacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir