AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek büyük bir makama geleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sana altın taktığını görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sana yüzük taktığını görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin altın kolye taktığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kolye taktığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, maddi olarak zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kolye taktığını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir