AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin kolye taktığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kolye taktığını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kolye taktığını görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına inanılır.

Kahve falında birinin altın kolye taktığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir