AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolye taktığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına işaret eder.

Kahve falında kolye taktığını görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin altın kolye taktığını görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir