AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, hastalıkların biteceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş kolye taktığını gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirleriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Kahve falında gümüş alyans taktığını görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş bilezik taktığını görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gümüş yüzük taktığını görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin altın kolye taktığını görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir