AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, işinden ekmeğinden olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altın kolye taktığını görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye taktığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin kolye taktığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana kolye taktığını görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolye taktığını görmek son model arabaya sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir