AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kesilmesini görmek

Kahve falında kol kesilmesini görmek

Kahve falında kol kesilmesini görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Kahve falında başkasının kolu kesilmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kolun kesileceğini görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kolu kesilmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kol kesilmesi görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol kesilmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolun kesildiğini görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kol kesilmesini görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir