AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kesildiğini görmek

Kahve falında kolu kesildiğini görmek

Kahve falında kolu kesildiğini görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sıkıntısından kurtulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolu kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kolun kesildiğini görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kesilmesini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin kolunun kesildiğini görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun kesilmesi görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun kesilmesini görmek bilgiyle donanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir