AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin koluna girmek

Kahve falında birinin koluna girmek

Kahve falında birinin koluna girmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Sonuçlanmasını beklediğiniz konularda cevaplar gelmeye başlıyor.

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında patronun koluna girmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin koluna girmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamın koluna girmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir