AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin koluna girmek

Kahve falında sevgilinin koluna girmek

Kahve falında sevgilinin koluna girmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin koluna girmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin koluna girmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin koluna girmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında gelinin koluna girmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir