AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin koluna girmek

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek eldeki imkanların giderek azalacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, gelirinin garanti olacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, daha zengin hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin koluna girmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, makbul olan mallar edineceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin koluna girmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, borçlarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında erkekle kol kola girmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek koluna girmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir