AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin koluna girmek

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, fesada bulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle denize girmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin koluna girmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, başarılarının devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında kol kola girmek hastalıkların haneden uzak olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin koluna girmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamın koluna girmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin koluna girmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin koluna girmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir