AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, gözünün yaşını sileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Kahve falında annenin koluna girmek dertlerinin unutulacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek şan şöhret, itibar kazanacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin koluna girmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin koluna girmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin koluna girmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamın koluna girmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle kol kola girmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir