AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek daha güçlü bir hale geleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerinin yarım kalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle denize girmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle havuza girmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin evine girmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında kol kola girmek işlerinin günden güne bozulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir