AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın koluna girmek

Kahve falında adamın koluna girmek

Kahve falında adamın koluna girmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında adamın koluna girmek gördüyseniz:

  • Belli işleri veya projeleri tamamlamanız kendinize güveninizin artması anlamına gelebilir.

Kahve falında adamın koluna girmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamın koluna girmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, eskileri yâd edeceğine yorulur.

Kahve falında kol kola girmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin koluna girmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birinin koluna girmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, borçların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin koluna girmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir