AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna bilezik takmak

Kahve falında koluna bilezik takmak

Kahve falında koluna bilezik takmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında koluna bilezik takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak atılan adımların boşa çıkacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak çaresiz durumlara düşeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında koluna bilezik takmak yeni işlere ve projelere gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir