AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kıyafetini giymek

Kahve falında birinin kıyafetini giymek

Kahve falında birinin kıyafetini giymek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kıyafeti ters giymek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem kıyafet giymek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kıyafetini başkasının giydiğini görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı kıyafeti giymek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafet giymek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında doktor kıyafeti giymek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin kıyafetini giymek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek maddi varlığının çoğalacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir