AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor kıyafeti giymek

Kahve falında doktor kıyafeti giymek

Kahve falında doktor kıyafeti giymek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, işlerinin günden güne azalacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında doktor kıyafeti giymek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında doktor kıyafeti giydiğini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayır ve bereketin artmasına alamet eder.

Kahve falında doktor gömleği giymek bir sebeple işsiz kalınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında doktor önlük giymek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına yorulur.

Kahve falında doktor önlüğü giymek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek şansın ve kısmetin açık olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir