AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, eşit davranılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini giymek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetini giymek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetini giymek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiye kıyafet vermek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kız çocuğunun olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetlerini görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir