AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet giymek

Kahve falında kıyafet giymek

Kahve falında kıyafet giymek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Kahve falında güzel bir kıyafet giymek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kıyafet giymek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında ters kıyafet giymek hem hayatının kurtulacağına, ortaklı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek sıkıntılı durumlar geçireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Kahve falında aşçı kıyafeti giymek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kıyafeti giymek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kıyafet giymek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir