Kahve falında biriyle aynı kıyafeti giymek

Kahve falında biriyle aynı kıyafeti giymek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, onu darda bırakmayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle aynı kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında biriyle aynı kıyafeti giymek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında aynı kıyafeti giymek rakiplerini gerisinde bırakacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında aynı kıyafeti görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasıyla aynı elbiseyi giymek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında aynı elbiseyi giymek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet eder.

Kahve falında pilot kıyafeti giymek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafetlerini giymek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir