AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kıyafetini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında kendi kıyafetini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında kendi kıyafetini başkasının giydiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kıyafetini başkasının giydiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında hemşire kıyafeti giydiğini görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında askeri kıyafet giymek verilen emeklerin heba olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında imam kıyafeti giymek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek şöhretli biri olunacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir