AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Kahve falında kısır yoğurmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kısır köftesi görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalettir.

Kahve falında kısır yapmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında kısır birini hamile görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur kısır görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir