AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır yoğurmak

Kahve falında kısır yoğurmak

Kahve falında kısır yoğurmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısır yoğurmak gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında kısır yoğurmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısır olmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine inanılır.

Kahve falında kısır birini hamile görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısır yemeği yaptığını görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısır köfte görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir