AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçından vurulmak

Kahve falında kıçından vurulmak

Kahve falında kıçından vurulmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kıçından vurulmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Kahve falında kıçından vurulmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıçını boklu görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın kıçını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıçına kına yakmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek üzüntülerin biteceğine, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıçından kurt çıktığını görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kıçını görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir