AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kıçını temizlemek

Kahve falında kendi kıçını temizlemek

Kahve falında kendi kıçını temizlemek anne baba duaları alınacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin kıçını temizlemek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıçını silmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kadın kıçı görmek işlerinin baltalanacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıçından kurt çıktığını görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan kıçı görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir