AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendini silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin kendini silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin kendini silahla vurulduğunu görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kendini silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalettir.

Kahve falında kendinin silahla vurulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir