AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kendini silahla vurulduğunu görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun silahla vurulduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak işlerin sarpa saracağına, sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla alnından vurulmak işlerinden feragat edeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir