AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kemer taktığını görmek

Kahve falında birinin kemer taktığını görmek

Kahve falında birinin kemer taktığını görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kemer taktığını gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kemer taktığını görmek isyan edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bina kemeri görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kalın kemer takmak zevki sefa içinde yaşayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemer hediye etmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Kahve falında boncuklu kemer görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemerin kopmasını görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolon ve kemer görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir