AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kemer taktığını görmek

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kemer taktığını gördüyseniz:

  • Pazarlık kabiliyetiniz size istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kemer taktığını görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer görmek kötü günlerin arkada kalacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer takmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deri kemer görmek bol nimete kavuşulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kemer almak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah şapka taktığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah peruk taktığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir