AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, diplomalarının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin tatlı yediğini görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek daha fazla rızık elde edileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek herkesten ileriye gideceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin insan eti yediğini görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarının yemek yediğini görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin yemek yediğini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir