AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek

Kahve falında kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek

Kahve falında kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, her şeyin yenileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kendi yavrusunu yediğini gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Kahve falında kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin yavrusunu yediğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin yavrusunu yediğini görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına yorulur.

Kahve falında kedi yavrusunun öldüğünü görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi öldürmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi yavruları görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi yemek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir