AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kaş almak

Kahve falında birinin kaş almak

Kahve falında birinin kaş almak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kaş almak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında kaş tıraş etmek ticarete atılacağına, çok hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalettir.

Kahve falında kaşları dökülmüş görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında kaşın birleştiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kaşları kazımak art niyetli kişilere uyacağına, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Kahve falında kaş kılı görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret eder.

Kahve falında kaş boyatmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, mutlulukların yarım kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir