AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları dökülmüş görmek

Kahve falında kaşları dökülmüş görmek

Kahve falında kaşları dökülmüş görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşları dökülmüş gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kaşların alındığını görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşı ince görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kaşlarını dökülmüş görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kaş almak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalet eder.

Kahve falında kadın için kaş görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında kaşların beyazladığını görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarını görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını siyah görmek iyi halini yitireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir