AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş tıraş etmek

Kahve falında kaş tıraş etmek

Kahve falında kaş tıraş etmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş tıraş etmek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında kaş tıraş etmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında tıraş olduğunu görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek çok kötü hissedileceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla tıraş olmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kafayı tıraş etmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tıraş bıçağı almak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir