AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kaşın ortasını görmek

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, elinize para geçeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kaşın ortasını gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Kahve falında kaşın ortasını almak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kaşlarının ortasını almak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş ortasını almak rızkının genişleyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek durumun değişmesine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşının ortasını almak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprünün ortasında durmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında yolun ortasına sıçmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir