AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kılı görmek

Kahve falında kaş kılı görmek

Kahve falında kaş kılı görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bol muhabbette kalacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, tüm özlemini gidereceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, onlara hayrının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş kılı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında kaş kıl görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kaşında kıl görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında kaş kılı görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kaşını kestiğini görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kaşlarını yolmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kaşsız olduğunu görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş alınmasını görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir