AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin karnının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında karnı kesilmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karnın kesildiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnını kesildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında karnının kesildiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayağı yerden kesilmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir