AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını kesildiğini görmek

Kahve falında karnını kesildiğini görmek

Kahve falında karnını kesildiğini görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karnını kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında karnın kesildiğini görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında karnının kesildiğini görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnı kesilmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında karnını kesildiğini görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuklarının kesildiğini görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolların kesildiğini görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunun kesildiğini görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, rahatsızlık duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir