AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının kesildiğini görmek

Kahve falında karnının kesildiğini görmek

Kahve falında karnının kesildiğini görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında birinin karnının kesildiğini görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnı kesilmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında karnının kesildiğini görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnını kesildiğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında karnın kesildiğini görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet eder.

Kahve falında dil kesildiğini görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kolu kesildiğini görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir